Det sker på HJORTHs

Yrolí retreat Hjorths Badehotel

Yrolí inviterer til weekendretreat med ro og nærvær på programmet i de smukke rammer på Hjorths Badehotel.

 

 

Fredag den 8. marts – søndag den 10. marts 2024Hjorths Badehotel, Kandebakkevej 17, 9900 Skagen
Som vores samarbejdspartner har du mulighed for at sikre dig en plads før alle andre.Earlybird prisBestil inden den 24. december 3.500,-Almindelig prisBestil efter den 24. december 4.500,-Tilmelding er bindende og refunderes ikke, men du er velkommen til at give din plads videre.
Læs mere her

NÆRVÆR, YOGA & FASCIAL FLOW

I de smukke omgivelser på Hjorths Badehotel får du mulighed for at fordybe dig i enkeltheden som den røde tråd på vej mod ro og nærvær.

Start dagen med yoga der giver varme i kroppen og tydeligere kropsfornemmelse.​Brug dagtimerne på gåture i de unikke omgivelser omkring Hjorths Badehotel, afslapning i de smukke stuer eller gode samtaler i loungen.Dagen slutter med Fascial Flow, som er rolig bevægelse for dit bindevæv og nervesystem, der giver oplevelsen af mere plads indeni og ro til at lande i kroppen.

MINI-TALKS

Du er også inviteret til at deltage i vores tre mini-talks:
– Fredag om bæredygtighed og Yrolí– Lørdag om bindevæv, ansigtsøvelser og slow-aging– Søndag om indre bæredygtighed og effektiv egenomsorg

DET KAN DU GLÆDE DIG TIL 

– Delt dobbeltværelse på Hjorths Badehotel

– Alle måltider under opholdet (vegetar/pescetar)– 5 x undervisning i yoga, Fascial Flow og ansigtsøvelser– 3 x talks– En fin goodiebag til en værdi af 1.500,-

 ​Bemærk at drikkervarer udover vand er tilkøb. Enkeltværelse kan tilkøbes for i alt 795,-. 

Earlybird prisBestil inden den 24. december 3.500,-Almindelig prisBestil efter den 24. december 4.500,-

Tilmeld dig her

SANSERIG VINSMAGNING  Du kan også tilmelde dig en sanserig oplevelse med ejeren af Hjorths Badehotel Mikael Valentin, der inviterer til en vinsmagning ud over det sædvanlige.Pris pr. person 300,-

 

KATJA KUNIMORI 

Det er vores kosmetolog og yogalærer Katja Kunimori, der underviser på vores retreat i yoga, Fascial Flow, vejrtrækning og ansigtsøvelser.

Katja er Advanced Fascial Flow Guide, certificeret instruktør i YogaBreath og yogalærer med uddannelser inden for hatha, restorativ, blid og yin yoga. 

Hendes tilgang til yoga er, at der skal være plads til, at kroppen føler sig mødt og forstået for derigennem at nære nervesystemet og bane vejen til indre ro.

 


Yrolí is an ode to all things natural.
Supporting the natural state of beauty and the environment by effective and certified skincare.


+45 98 48 79 00 Book
This site is registered on wpml.org as a development site.