FEST & SELSKABER

VI HAR LOKALER TIL ALLE FORMER FOR FEST OG SELSKABELIGHED

På HJORTHs Badehotel bliver festen særlig på enhver tænkelig måde:

De historiske lokaler midt i en uspoleret natur giver en helt særlig atmosfære til festen, og mærkedagen bliver et evigt minde både for dig/jer og dine/jeres gæster.

Vores service er uformel, men meget opmærksom, kærlig og professionel, hvor intet er overladt til tilfældighederne, og festens flow aldrig forstyrres men rettere forstærkes.

Maden er et kapitel for sig baseret på egnens lokale, sæson-aktuelle råvarer, hvor I i samarbejde med vores køkkenchef vælger menuen.

Overnatning på hotellet tilbydes selvfølgelig også i denne forbindelse, hvilket også giver festen en egen ro og stemning.

Mulighederne er mange på HJORTHs Badehotel med både restaurant, lade med egen scene og sand på gulvet eller selskabslokale.

 

KONTAKT OS

 

Kontakt os for fremvisning og et uforpligtende tilbud.

Du må i din henvendelse gerne inkludere:
– Mulige datoer for fest/selskab
– Antal deltagere
– Information om jeres behov og ønsker for tema, lokaler, service og borddækning, mad, overnatning osv.

 

SEND FORESPØRGSEL

 
Tak for i år

HJORTHs Badehotel har lukket, og vi takker for en dejlig sæson. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til den nye sæson i april 2020.

Du kan allerede nu bestille ophold til den nye sæson – enten her på hjemmesiden eller ved at sende os en e-mail.

Glæd dig også til sæsonens store nyhed – et badehotelsophold med fokus på nærvær, fordybelse og fælleskab. Dagens 3-retters menu, som er inkluderet i prisen, er baseret på de friskeste og lokale råvarer. Og vigtigst af alt, så spiser alle på samme tid, nemlig kl. 18.15. Der vil være mulighed for at tilkøbe dagens cocktail, som bliver serveret i opholdsstuen eller på terrassen ca. kl. 17.30, og så vil middagsklokken ringe kl. 18.15, hvor alle går til restauranten/spisesalen.

Vi glæder os til se dig 🙂

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her på siden, så du på den måde kan følge med i, hvad der sker på HJORTHs Badehotel.
Du er også meget velkommen til at følge os på de sociale medier.