AFTENSMAD & FROKOST PÅ VORES RESTAURENT I SKAGEN, NORDJYLLAND

OM DET ER TIL FROKOST ELLER AFTENSMAD, ØNSKER VI AT GIVE DIG EN MADOPLEVELSE DU SENT VIL GLEMME, HER PÅ VORES RESTAURANT I SKAGEN, NORDJYLLAND

En smuk, særegen og nærmest majestætisk natur omkranser HJORTHs Badehotel og restaurant, hvilket forpligter! Roen herfra bliver vores taktstok, og vi lader os svinge i takt med sæsonen. En fordybelse i gaverne fra naturens hånd inspirerer os på daglig basis, og menuen bliver udtryk herfor. Dén oplevelse får du på vores restaurant. Vores restaurant tilbyder frokost men har også aftensmad. Kom forbi vores restaurant og prøv vores lækre frokost eller aftensmad. Kom forbi vores restaurant og prøv en smagsoplevelse uden lige.

Med uhøjtidelighed og det berømte glimt i øjet fortolker vi på gamle danske klassikere og skaber på denne måde et møde mellem fortid og nutid – et møde der minder os om vores rødder og måske skaber nye midt i en globaliseret verden.

Kreativiteten udspringer af de lokale, sæson-aktuelle råvarer, hvor naturens stemme er mest tydelig. Ligeledes er ”hjemmelavet” hos os en selvfølge!

Vi har et godt samarbejde med den kongelige Hofleverandør Kjær & Sommerfeldt, hvor vi blandt andet udvælger skønne rødvine og hvidvine fra deres store sortiment.

Se vores menuer herunder.

Velbekomme!

Foretag en bordbestilling på vores restaurant

Telefon: +45 98 48 79 00

Mail: info@hjorthsbadehotel.dk

+45 98 48 79 00 Book
This site is registered on wpml.org as a development site.