HJORTHs Restaurant i Skagen, Nordjylland

AFTENSMAD & FROKOST I SKAGEN – GODE MADOPLEVELSER VENTER I KANDESTEDERNE

En smuk, særegen og nærmest majestætisk natur omkranser HJORTHs Badehotel, og det forpligter! Roen herfra bliver vores taktstok, og vi lader os svinge i takt med sæsonen. En fordybelse i gaverne fra naturens hånd inspirerer os på daglig basis, og menuen bliver udtryk herfor. Dén oplevelse får du på vores restaurant i Skagen, Nordjylland. Vores restaurant tilbyder frokost i Skagen, Nordjylland, men har også aftensmad. Kom forbi vores restaurant og prøv vores lækre frokost eller aftensmad i Skagen, Nordjylland.

Med uhøjtidelighed og det berømte glimt i øjet fortolker vi på gamle danske klassikere og skaber på denne måde et møde mellem fortid og nutid – et møde der minder os om vores rødder og måske skaber nye midt i en globaliseret verden.

Kreativiteten udspringer af de lokale, sæson-aktuelle råvarer, hvor naturens stemme er mest tydelig. Ligeledes er ”hjemmelavet” hos os en selvfølge!

Se vores menuer herunder.

Velbekomme!

 

Menu sommer 2023:

Hver aften tilbyder vi dagens 3-retters menu til 525,-

Til en aften med ekstra forkælelse har vi udviklet “En hel aften på Hjorths”, hvor vi serverer sæsonens snacks, champagne, 4-retters menu, vinmenu samt kaffe og sødt til 1200,-

På frokostkortet er vores hjemmelavede smørrebrød underlagt samme principper, men vi har også her fortolkninger på stjerneskud, helstegt rødspætte og æggekage.

Vores gæster nyder også vores skønne kager til kaffen, enten i haven eller i restauranten.

Se menukort (pdf)

Se vinkort (pdf)

Foretag en bordbestilling på vores restaurant

Telefon: +45 98 48 79 00

Mail: info@hjorthsbadehotel.dk

+45 98 48 79 00 Book
This site is registered on wpml.org as a development site.