OPNÅ MENTAL RO OG BALANCE I SINDET MED YOGA I SKAGEN, NORDJYLLAND

LÆR DIG SELV AT KENDE HJORTS BADEHOTEL MED YOGA I SKAGEN 

På HJORTHs Badehotel ønsker vi at give dig noget med hjem. Og ikke bare gode minder om naturens skønhed, værelsernes afslappede charme eller vores hjemmelavede mad – nej vi vil gerne give dig endnu mere med hjem! Derfor tilbyder vi yoga i Skagen, Nordjylland. Her vil du give din krop en behagelig oplevelse, som den vil takke dig for i de kommende dage.

Prøv vores yoga i en smuk sal med udsigt til uspoleret natur i Skagen, Nordjylland, og oplev en forøget evne til nærvær, bedre kropslighed og inspiration til at fortsætte vel hjemme!

Yoga vil forene krop og sind, hvor forskellige stillinger kombineres med bevidst åndedræt, hvilket skaber både fysisk og psykisk velvære samt mental ro.

Roen ligger i vores natur på HJORTHs Badehotel, men giv denne gave til dig selv og tag roen med hjem!

Kontakt os på telefon: +45 98 48 79 00 eller på mail: info@hjorthsbadehotel.dk – Så vil vi glædeligt fortælle dig mere om vores yoga.

Yogatime

Tidspunkter for yogaundervisningen annonceres i receptionen på ugebasis. Alle er velkomne, men ring gerne på dagen for tilmelding. Benyt nummeret: +45 98 48 79 00.

Du er også velkommen, selvom du ikke bor på hotellet.

Prisen er 125,- pr session, som du betaler med Mobile pay ved fremmøde. Gæster på Hjorths Badehotel, som har booket direkte hos os, deltager gratis.

Vi glæder os til at se jer!

 

+45 98 48 79 00 Book
This site is registered on wpml.org as a development site.