OPHOLD PÅ HJORTHs BADEHOTEL

Naturskønne omgivelser omkring HJORTHs Badehotel

FORKÆL DIG SELV OG DEM, DU HOLDER AF

En ferie på Hjorths Badehotel kan betyde livslang afhængighed – så er du advaret! Om du kommer for naturen, havet, vores lækre mad eller yoga, er de overordnede kodeord ro, fordybelse og ikke mindst nærvær. Ord som alle er selvfølgeligheder på HJORTHs, hvor fraværet af wi-fi, tv og larm giver tiltrængt plads til (efter-)tanken, samtalen og livsglæden.

“Når det sidste lysskær fra solnedgangen strækker sig over nordhimlen, hvor det smelter sammen med det første morgengry ude over det oprindelige, øde landskab – da fornemmes stedets største tiltrækningskraft i en følelse af at være nær alle tings begyndelse – i lyset over Kandestederne.”

Kirsten Obelitz Rode

 

Ved booking direkte på vores hjemmeside får du gratis yoga-timer med i købet
Tak for i år

HJORTHs Badehotel har lukket, og vi takker for en dejlig sæson. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til den nye sæson i april 2020.

Du kan allerede nu bestille ophold til den nye sæson – enten her på hjemmesiden eller ved at sende os en e-mail.

Glæd dig også til sæsonens store nyhed – et badehotelsophold med fokus på nærvær, fordybelse og fælleskab. Dagens 3-retters menu, som er inkluderet i prisen, er baseret på de friskeste og lokale råvarer. Og vigtigst af alt, så spiser alle på samme tid, nemlig kl. 18.15. Der vil være mulighed for at tilkøbe dagens cocktail, som bliver serveret i opholdsstuen eller på terrassen ca. kl. 17.30, og så vil middagsklokken ringe kl. 18.15, hvor alle går til restauranten/spisesalen.

Vi glæder os til se dig 🙂

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her på siden, så du på den måde kan følge med i, hvad der sker på HJORTHs Badehotel.
Du er også meget velkommen til at følge os på de sociale medier.