Det sker på HJORTHs

Kundalini Yoga på Hjorths 27 – 29 Oktober

Midt i efterårets smukke pragt mødes vi igen på Hjorths Badehotel, hvor vi er ventet og hvor der er kræset for alle vores sanser. Både i de fysiske omgivelser på hotellet, i køkkenet samt i den fuldstændig vidunderlige natur og den majestætiske ro, der kendetegner atmosfæren både inde og ude.

Vi lader sommeren afsætte sine sidste spor i vores krop og sind og bevæger os fra sensommerens jordelement og ind i metalelementet.

Vi går et spadestik dybere i arbejdet med åndedrættet og meditationen. Vi lader os hengive til yogaen, og jeg klæder dig på til en dybere forståelse af åndedrættets og meditationens betydning for din trivsel og sundhed, både fysisk og mentalt.

Jeg vil holde rum for dig i en smuk weekend, der allerede begynder fredag eftermiddag og strækker sig helt til søndag.

Det er også weekenden hvor vi skifter til vintertid, så naturligvis vil vi, som en fuldendt afslutning af arbejdet med åndedræt og meditation, starte søndagen med Sadhana, en smuk praksis, der åbner din bevidsthed og skaber en dyb følelse af forbundethed til dit højere selv.

Du skal finde dit blødeste tøj frem, lade dig indhylle i åndedrættet og meditationen, masser af yoga, krydret med de smukkeste omgivelser, i Kandestederne, i det nordligste Danmark.

Her hvor farverne er smukke året rundt, og vi har udsigt til Råbjerg mile, lyng og hedelandskab.

Alt dette, mens vi fordyber os og frigør og løsner både i krop, sind og sjæl.

Kundalini Yogaen er fantastisk, når vi arbejder med myldertanker, afstressning og indre ro, idet den med de bevidste åndedrætsteknikker, kombineret med dynamiske øvelser og meditation, tapper direkte ind i dit nervesystem og hormonsystem, og fortæller kroppen, at det er tid til ro og genopbygning. Kundalini Yogaen og dens helt særlige teknologi har fanget mit hjerte, og jeg glæder mig til at bringe den videre til dig.

Der er tid til at udforske og gå lange ture, både langs stranden, der ligger lige om hjørnet, eller i hedelandskabet og op til sandmilen. Herefter kunne du jo, godt gennemluftet, sætte dig i kaffestuen med den smukkeste udsigt, tage uldtrøjen på og lade øjenene vandre. Måske medbringe en god bog, strikketøjet, eller et spil at udfordre dine meddeltagere i.

Jeg inviterer til en weekend på vidunderlige Hjorts badehotel, i selvforkælelsens tegn. Med masser af fordybelse, ro og nærvær.

Læs mere her: retreats

+45 98 48 79 00 Book
This site is registered on wpml.org as a development site.