Det sker på HJORTHs

Eksklusiv yoga-oplevelse med Susanne Lidang på Hjorths Badehotel.

Eksklusiv yoga-oplevelse med  Susanne Lidang på Hjorths Badehotel. 

 

Susanne Lidang kommer med sin nyeste bog: “ Yoga for ryg, nakke og skuldre” (den  5. sept.) og afholder en yoga-klasse, hvor alle kan være med lørdag 14/9 – 2019 kl. 16.30 – 17.45 i vores smukke yogasal.

 

Susanne er bl.a. kendt for sine yogabøger (“Vild med yoga” 2015 og “Yoga for løbere – og luntere” 2017) og for sit slogan “yoga er en fest og du er inviteret”, hvilket fortæller meget om den ligefremme indstilling hun har til undervisningen. 

 

Oplevelsen er for alle niveauer og Susanne vil guide deltagerne igennem, så størst mulige resultater opnås. Uanset om du har brug for at få løsnet op i det fysiske eller det mentale, er en yoga-klasse med Susanne Lidang optimal for netop dig. 

Du kan læse mere om Susanne her: susannelidang.dk og følge med på Facebook: Susanne Lidang Yoga og Instagram:@ susannelidang

 

I forbindelse med dette besøg tilbyder Hjorths Badehotel et ophold lørdag 14/9 til søndag 15/9 med lækker 5 retters menu baseret på økologisk grønt fra Knivholt, friske fisk fra havet og fritgående, økologiske skovkyllinger.

 

 

Pris pr person i dobbeltværelse inklusiv hjemmelavet morgenmad 1.395,-

 

Ring 98487900 for booking eller send os en mail.

 

BOOK OPHOLD
+45 98 48 79 00 Book
This site is registered on wpml.org as a development site.