“Næring, Nydelse og Nærhed” i oktober

Næring, Nydelse og Nærhed

Ophold 7-9 Oktober

Vi vil så gerne måle og veje alt; pulsure, kalorieregnskab, alskens kure og træningsprogrammer med fokus på resultater. Metoderne bliver til religioner og dermed kan de, som ikke trives i eller overholder rammerne, føle sig som tabere.

Du tilbydes her en weekend på Hjorths Badehotel med fokus på næring, nydelse og nærvær for både krop, sind og sjæl.
Hvad, der giver mening, balance og velvære for dig, er du den eneste, der ved, men her får mulighed for at fordybe, mærke og vælge dig selv til.
Samtidig byder vi på konkrete redskaber til sund træning og inspiration til kost og madlavning på en både bæredygtig og vitaliserende måde.

Antiinflammatorisk kost
”Det mad, du har lyst til i dag, kommer af det, som du spiste i går”
På dette kursus skal vi ikke tale om alt, det du ikke må, men i stedet tale om alt det, du kan; lave og spise lækre retter af råvarer, som giver dig energi og vitalitet, mindsker forskellige gener og skavanker, øger din glæde og velvære og er en booster til nye vaner. Du får både foredrag om kostens store betydning samt tid i køkkenet med køkkenchefen, hvor viden skal omsættes til praksis på lette og håndgribelige måder. Efter endt kursus vil du få et opskriftshæfte med hjem til fastholdelse af og inspiration til dine nye vaner.

Yoga
er medvirkende til øget kropsbevidsthed, ro i hovedet og bedre balance i krop og sind. Vi skal lege med, undersøge og nyde  bevægelse, trække vejret dybere og langsommere – i det hele taget give os selv muligheden for at komme ned i kroppen og pleje det parasympatiske nervesystem. Yogaen henvender sig til alle; du behøver hverken at kunne slå krølle på dig selv eller have nogen erfaring, fordi du bliver guidet grundigt, og målet er at skabe øget opmærksomhed på og i dig selv, lige der hvor du er.

Se meget mere her: https://sivesgaard.dk/naering-nydelse-og-naerhed/ 

Pris pr person
5.000,- i delt dobbeltværelse
5.700,- i eneværelse

+45 98 48 79 00 Book
This site is registered on wpml.org as a development site.