JULEOPHOLD Lev livet langsomt, se himlen danse og mærk hinanden.

JULEOPHOLD

Lev livet langsomt, se himlen danse og mærk hinanden.

 

Ankomst torsdag, fredag eller lørdag fra kl. 15.00 til hjemmelavet gløgg og julesødt

Jule-cocktail og salte snacks

Julemenu med 4 snacks-serveringer og 4 retter

Aftenkaffe med hjemmelavet sødt

Overnatning i dejligt dobbeltværelse

Lækker morgenbuffet

Pris pr person fra 1.545,-

 

Eller er er der mere tid til at nyde tiden langsomt?

Ankomst torsdag eller fredag fra kl. 15.00 til hjemmelavet gløgg og julesødt

2 x jule-cocktail med salte snacks

2 x Julemenu med 4 snacks-serveringer og 4 retter

2 x Aftenkaffe med hjemmelavet sødt

2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse

Lækker morgenbuffet begge morgener

Pris pr person fra 2.945,-

Menuerne

Torsdag

Snacks:

Friteret surdejs brød – vesterhavsost – estragonmayo

Surdejs crustade – mousse på andelever

Sødt rugbrød – syltet rødbede – mayo – æble

Lille tærte – oste creme – ørredrogn

 

“En svinestreg

Rillette på dansk gris med julens krydderier – rosenkål – asier

 

Ikke hæng med mulen

Ceviche på kulmule – syltet beder – kærnemælks-/safran creme
– friteret grønkål

 

Vi bryster os”

Rosa stegt andebryst – stegt kantareller – glaseret rødbede – sauce på lakrids

 

Alting har (desværre) en ende

Amaretto is – Baileys cremeux – kaffe tuilles – verbena/ æble gel

Fredag

Snacks:

Dansk flæskesvær – æblecreme – tørret verbena

Stegt surdejs brød – karamelliseret jodskokke pure – syltet Hokkaido

Choux – rygeost – dild – ørrederogn

Kroket på kalvekæbe – safran aioli

 

Vi gør kål på Otto

Risotto på grønkål – stegt kammusling – kammusling/hummer skum

 

Svesken på disken

Confiteret svinebryst– sveske pure – æble kompot

 

Vi fisker i rørte vande

Tempereret lyssej – rødbede på 3 måder (pure-glaseret-sprød)
rødbede beurre blanc

 

En ven i nød(d)en

Mandel kage – sorbet på mandarin – brændte mandler
– creme på mandarin og nelliker

Lørdag

Snacks:

Andechips – syltet rødkåls pulver

Surdejs flager – æggeblomme creme – sild – syltet løg

Crustade – braiseret gris – sylt

Røget glaseret laks – syrlig mizogel

 

Få luft under vingerne

Stegt torsk – vinter kål – luftig sennepssauce

 

”En jomfru til blækregning

Jomfruhummer – fermenteret rødbede i lakrids – sprødt blæk

 

Du må ikke tromme før min sang er omme

Confiteret and som drumstick – cremet kartoffel – kroket på rødkål – syltet rødkål pulver – sauce på and og mørke bær

 

Ris til egen…”

Hvidchokolade og safran kage – risalamande is – marineret kirsebær – sprødt

Der tages forbehold for småjusteringer i menuen.

Juleopholdet tilbydes fra torsdag d. 6. november og slutter med sidste mulige ankomst lørdag d. 20. december.

This site is registered on wpml.org as a development site.