JULEOPHOLD
Lev livet langsomt, se himlen danse og mærk hinanden.
Ankomst torsdag, fredag eller lørdag fra kl. 15.00 til hjemmelavet gløgg og julesødt
Jule-cocktail og salte snacks
Julemenu med 4 snacks-serveringer og 4 retter
Aftenkaffe med hjemmelavet sødt
Overnatning i dejligt dobbeltværelse
Lækker morgenbuffet
Pris pr person fra 1.545,-
Eller er er der mere tid til at nyde tiden langsomt?
Ankomst torsdag eller fredag fra kl. 15.00 til hjemmelavet gløgg og julesødt
2 x jule-cocktail med salte snacks
2 x Julemenu med 4 snacks-serveringer og 4 retter
2 x Aftenkaffe med hjemmelavet sødt
2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
Lækker morgenbuffet begge morgener
Pris pr person fra 2.945,-
Menuerne
Torsdag
Snacks:
Friteret surdejs brød – vesterhavsost – estragonmayo
Surdejs crustade – mousse på andelever
Sødt rugbrød – syltet rødbede – mayo – æble
Lille tærte – oste creme – ørredrogn
“En svinestreg ”
Rillette på dansk gris med julens krydderier – rosenkål – asier
”Ikke hæng med mulen”
Ceviche på kulmule – syltet beder – kærnemælks-/safran creme
– friteret grønkål
”Vi bryster os”
Rosa stegt andebryst – stegt kantareller – glaseret rødbede – sauce på lakrids
”Alting har (desværre) en ende”
Amaretto is – Baileys cremeux – kaffe tuilles – verbena/ æble gel
Fredag
Snacks:
Dansk flæskesvær – æblecreme – tørret verbena
Stegt surdejs brød – karamelliseret jodskokke pure – syltet Hokkaido
Choux – rygeost – dild – ørrederogn
Kroket på kalvekæbe – safran aioli
” Vi gør kål på Otto”
Risotto på grønkål – stegt kammusling – kammusling/hummer skum
”Svesken på disken ”
Confiteret svinebryst– sveske pure – æble kompot
”Vi fisker i rørte vande”
Tempereret lyssej – rødbede på 3 måder (pure-glaseret-sprød)
rødbede beurre blanc
”En ven i nød(d)en”
Mandel kage – sorbet på mandarin – brændte mandler
– creme på mandarin og nelliker
Lørdag
Snacks:
Andechips – syltet rødkåls pulver
Surdejs flager – æggeblomme creme – sild – syltet løg
Crustade – braiseret gris – sylt
Røget glaseret laks – syrlig mizogel
”Få luft under vingerne ”
Stegt torsk – vinter kål – luftig sennepssauce
”En jomfru til blækregning ”
Jomfruhummer – fermenteret rødbede i lakrids – sprødt blæk
”Du må ikke tromme før min sang er omme”
Confiteret and som drumstick – cremet kartoffel – kroket på rødkål – syltet rødkål pulver – sauce på and og mørke bær
”Ris til egen…”
Hvidchokolade og safran kage – risalamande is – marineret kirsebær – sprødt
Der tages forbehold for småjusteringer i menuen.
Juleopholdet tilbydes fra torsdag d. 6. november og slutter med sidste mulige ankomst lørdag d. 20. december.