DET SKER PÅ HJORTHs

Velkommen til sæson 2021!

I en tid med megen ondskab, er det vigtigt at passe godt på kærligheden”

(Auerland – Badehotellet)

Hjorths Badehotel slår dørene op 29 april til endnu en forrygende sæson.

Vi tror på godt vejr, højt til himlen og vind i sejlet.

Her går det hverken op eller ned af bakke, men kun langsomt fremad i afslapningens tegn med masser af nærvær, fordybelse og fællesskab.

Vi elsker mad!  Vi vil derfor igen tilbyde lækre hjemmelavede oplevelser med et strejf af vores fælles historie, surdejsbrød på vores nu 23 år gamle surdej, og, for at det ikke skal være løgn, vores rugbrød på mors opskrift baseret på 87 år gammel surdej.

Vi elsker lyden af glade gæster!  Vi fortsætter derfor med at ringe vores gæster ind til dagens 3 retters menu kl. 18.00 og håber, at samtalen derved aldrig vil forstumme.

Ikke for at slå skår i glæden men blot som høflig reminder, så vil vi gerne gøre alle trygge og overholder derfor de gældende restriktioner vedrørende Corona. Dette vil sige gyldigt corona-pas, mundbind når man står op, afstandskrav og håndsprit ved alle ind-og udgange.

Samtidigt har vi valgt ikke at tage imod kontanter, og derved mindske en yderligere smitterisiko.

Vi elsker stadig Yoga! Men restriktionerne tillader os endnu ikke dette i skrivende stund, men lige så snart dette er muligt, vil vi selvfølgelig tilbyde dette efter bedste evner og kapacitet!

Skøn  og kærlig sommer til alle!

Mikael Valentin og hele teamet på Hjorths 2021