Påsken på Hjorths
17. – 20. april fra kl. 12.00 – 15.00
Bordbestilling nødvendigt
Påsken på Hjorths badehotel er en tradition – ikke mindst for påskefrokosten.
Påsken er en tid, hvor vi samles om godt selskab, lækker mad og varme stunder. Det er en tid til at værdsætte hinanden, tage en pause fra hverdagens travlhed og nyde nærværet med dem, vi holder af.
Løft glasset og fejr det smukke fællesskab, vi deler – med håb om mange flere hyggelige øjeblikke sammen.
Serveret ved bordet – 2 eller 3 serveringer
Det kolde
Hjorths marineret sild med løg, capers og hjemmelavet karrysalat
Smilende æg med rogn, purløgscreme og karse
Koldrøget laks med marineret agurk, rug og rygeost
Terrine af svin med sennepscreme og fermenteret rødbede
Det lune
Pocheret skagensfisk med syltede beder og Blanquette
Confiteret svinebryst med variation af løg
Braiseret lammerillette vend i urter med karamelliseret jordskokker
Grillet salat med dehydreret tomater og ost
Det søde
Den hvide dame med syltede valnødderog rugkiks
Påske Cheesecake
(Kiksebund af Bastogne, vaniljefyld og citrongele)
Macarons med chokoladeganache
3 serveringer – pr. pers 395,-
2 serveringer – pr. pers 295,-