Badehotelsophold med dagens menu

Nærvær, fordybelse og fællesskab

Badehotelsophold i Kandestederne  2023 med dagens menu

Naturen har beriget os med den skønneste beliggenhed, som gør det muligt at tage roen helt ind – uden unødige forstyrrelser fra trafiklarm og kunstig gadebelysning. Vi befinder os lige midt i klitterne, ikke langt fra Vesterhavets brusen.

Vi sætter nærvær, fordybelse og fællesskab højt og derfor har vi valgt, at alle spiser på samme tid nemlig 18.00. Sidst på eftermiddagen kan der købes dagens cocktail i opholdsstuen eller på terrassen, hvis vejret tillader dette og når middagsklokken lyder, går alle i restauranten for at fortsætte det hyggelige samvær.

Ligesom på resten af HJORTHs Badehotel, tager køkkenet udgangspunkt i den nordjyske natur, omgivelserne og vores skønne danske rødder. Vi nyfortolker de klassiske danske retter og giver dem vores eget præg, med de allerbedste lokale og sæsonaktuelle råvarer, med fokus på økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd.

Vi ønsker at give vores gæster et frirum, hvor dagligdag og stress ikke eksisterer – der skal være plads til at finde de indre værdier frem. Derfor vil der ofte som en del af opholdet blive tilbudt yoga i vores sal med udsigt til smukke klitlandskab.

Smag på naturen, roen, fordybelsen og råvarerne. Tag energien fra omgivelserne med hjem og lad dine indre værdier komme til sin ret.

Badehotels-opholdet indeholder

Ankomst og check-in kl. 15.00.

18.00: 3 retters menu i vores autentiske restaurant.

Aftenskaffe/te i opholdstuen.

Pris pr. person pr. dag i delt dobbeltværelse fra 1.250,-.

Man bestemmer selv, om man har lyst til at blive flere dage!

Tiderne for yoga bliver annonceret løbende.

+45 98 48 79 00 Book
This site is registered on wpml.org as a development site.