Nærvær, fordybelse og fælleskab

Strand og hav er kun fem minutter væk fra HJORTHs Badehotel

Badehotelsophold i Kandestederne 2021

Badehotelsophold i Kandestederne  2021

Naturen har beriget os med den skønneste beliggenhed, som gør det muligt at tage roen helt ind – uden unødige forstyrrelser fra trafiklarm og kunstig gadebelysning. Vi befinder os lige midt i klitterne, ikke langt fra Vesterhavets brusen.

Vi sætter nærvær, fordybelse og fællesskab højt og derfor har vi valgt, at alle spiser på samme tid nemlig 18.00. Sidst på eftermiddagen vil vi tilbyde dagens cocktail i opholdstuen eller på terrassen, hvis vejret tillader dette og når middagsklokken lyder, går alle i restauranten for at fortsætte det hyggelige samvær.

Ligesom på resten af HJORTHs Badehotel, tager køkkenet udgangspunkt i den nordjyske natur, omgivelserne og vores skønne danske rødder. Vi nyfortolker de klassiske danske retter og giver dem vores eget præg, med de allerbedste lokale og sæsonaktuelle råvarer, med fokus på økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd.

Vi ønsker at give vores gæster et frirum, hvor dagligdag og stress ikke eksisterer – der skal være plads til at finde de indre værdier frem. Derfor vil der som en del af opholdet blive tilbudt yoga i vores sal med udsigt til smukke klitlandskab.

Smag på naturen, roen, fordybelsen og råvarerne. Tag energien fra omgivelserne med hjem og lad dine indre værdier komme til sin ret.

BOOK OPHOLD

 

BADEHOTELS-OPHOLDET INDEHOLDER

Ankomst og check-in kl. 15.00.

18.00: 3 retters menu i vores autentiske restaurant.

Aftenskaffe/te i opholdstuen.

Pris pr. person pr. dag i delt dobbeltværelse fra 1050,-

Man bestemmer selv, om man har lyst til at blive flere dage!

Tiderne for yoga bliver annonceret løbende, men grundet de nuværende Corona restriktioner kan vi ikke garantere hverken hvordan eller hvornår dette kan lade sig gøre!

 

Slap af og find roen i skønne omgivelser på HJORTHs Badehotel
Hverdagsophold "Lille Lykke"
Hverdagsophold "Lille Lykke"
Kom hviledagen i hu
Søndagsophold