DET SKER PÅ HJORTHs

Det nye skilt sæson 2019 til Hjorths Badehotel

Velkommen til sæson 2019

Så er HJORTHs Badehotel åbent for endnu en sæson!

Vi har arbejdet hårdt hele vinteren på at få hotellet klar, og vi glæder os til at byde jer alle velkommen – både på hotellet og i restauranten.

Vi har gang i en masse nye tiltag på HJORTHs Badehotel. Vi ønsker at gøre hotellets historiske rødder mere tydelige. Vi har fokus på at tilbyde egnsretter og sæsonvarer i restauranten. Samtidig med at vi ønsker at bevare den skønne, rolige stemning, der altid har været på HJORTHs Badehotel – og som gør, at I dejlige gæster kommer igen år efter år.

Vi er så klar til en ny sæson, og vi glæder os til at se jer 🙂

 

Tak for i år

HJORTHs Badehotel har lukket, og vi takker for en dejlig sæson. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til den nye sæson i april 2020.

Du kan allerede nu bestille ophold til den nye sæson – enten her på hjemmesiden eller ved at sende os en e-mail.

Glæd dig også til sæsonens store nyhed – et badehotelsophold med fokus på nærvær, fordybelse og fælleskab. Dagens 3-retters menu, som er inkluderet i prisen, er baseret på de friskeste og lokale råvarer. Og vigtigst af alt, så spiser alle på samme tid, nemlig kl. 18.15. Der vil være mulighed for at tilkøbe dagens cocktail, som bliver serveret i opholdsstuen eller på terrassen ca. kl. 17.30, og så vil middagsklokken ringe kl. 18.15, hvor alle går til restauranten/spisesalen.

Vi glæder os til se dig 🙂

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her på siden, så du på den måde kan følge med i, hvad der sker på HJORTHs Badehotel.
Du er også meget velkommen til at følge os på de sociale medier.