DET SKER PÅ HJORTHs

Invitation 50 års fødselsdag!

Kære alle

I det hedengange år 1969 valgte man at lande på månen, holde Woodstock festivalen, frigive pornoen og jeg, Mikael Valentin, blev født.

Det betyder, at jeg fylder 50 år 11.september og derfor holder reception/fest/hygge.

Fredag 13. september kl. 15.00 – ? på Hjorths Badehotel.

 Og du er inviteret!

 Der vil være gode, kolde øl fra Thisted Bryghus, grillede hummere fra Venø Seafood, ”gode ben” som Nordjysk Barbecue fra AB catering, portvinssmagning af Philipsons udvalg og et spændende udvalg af La Quintinye Vermoths fra Østjysk Vinforsyning.

Skulle der være lyst til overnatning på hotellet, sælges værelserne til selskabspris 895,- for et dobbeltværelse med morgenmad – her gælder først til mølle princippet..

Jeg glæder mig til at se jer alle til en hyggelig dag.

Bedste hilsner

Mikael Valentin

Direktør/Forpagter

Hjorths Badehotel

Kandebakkevej 17

9990 Skagen

Tak for i år

HJORTHs Badehotel har lukket, og vi takker for en dejlig sæson. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til den nye sæson i april 2020.

Du kan allerede nu bestille ophold til den nye sæson – enten her på hjemmesiden eller ved at sende os en e-mail.

Glæd dig også til sæsonens store nyhed – et badehotelsophold med fokus på nærvær, fordybelse og fælleskab. Dagens 3-retters menu, som er inkluderet i prisen, er baseret på de friskeste og lokale råvarer. Og vigtigst af alt, så spiser alle på samme tid, nemlig kl. 18.15. Der vil være mulighed for at tilkøbe dagens cocktail, som bliver serveret i opholdsstuen eller på terrassen ca. kl. 17.30, og så vil middagsklokken ringe kl. 18.15, hvor alle går til restauranten/spisesalen.

Vi glæder os til se dig 🙂

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her på siden, så du på den måde kan følge med i, hvad der sker på HJORTHs Badehotel.
Du er også meget velkommen til at følge os på de sociale medier.