DET SKER PÅ HJORTHs

Eksklusiv yoga-oplevelse med Susanne Lidang på Hjorths Badehotel.

Eksklusiv yoga-oplevelse med  Susanne Lidang på Hjorths Badehotel. 

 

Susanne Lidang kommer med sin nyeste bog: “ Yoga for ryg, nakke og skuldre” (den  5. sept.) og afholder en yoga-klasse, hvor alle kan være med lørdag 14/9 – 2019 kl. 16.30 – 17.45 i vores smukke yogasal.

 

Susanne er bl.a. kendt for sine yogabøger (“Vild med yoga” 2015 og “Yoga for løbere – og luntere” 2017) og for sit slogan “yoga er en fest og du er inviteret”, hvilket fortæller meget om den ligefremme indstilling hun har til undervisningen. 

 

Oplevelsen er for alle niveauer og Susanne vil guide deltagerne igennem, så størst mulige resultater opnås. Uanset om du har brug for at få løsnet op i det fysiske eller det mentale, er en yoga-klasse med Susanne Lidang optimal for netop dig. 

Du kan læse mere om Susanne her: susannelidang.dk og følge med på Facebook: Susanne Lidang Yoga og Instagram:@ susannelidang

 

I forbindelse med dette besøg tilbyder Hjorths Badehotel et ophold lørdag 14/9 til søndag 15/9 med lækker 5 retters menu baseret på økologisk grønt fra Knivholt, friske fisk fra havet og fritgående, økologiske skovkyllinger.

 

 

Pris pr person i dobbeltværelse inklusiv hjemmelavet morgenmad 1.395,-

 

Ring 98487900 for booking eller send os en mail.

 

BOOK OPHOLD

Tak for i år

HJORTHs Badehotel har lukket, og vi takker for en dejlig sæson. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til den nye sæson i april 2020.

Du kan allerede nu bestille ophold til den nye sæson – enten her på hjemmesiden eller ved at sende os en e-mail.

Glæd dig også til sæsonens store nyhed – et badehotelsophold med fokus på nærvær, fordybelse og fælleskab. Dagens 3-retters menu, som er inkluderet i prisen, er baseret på de friskeste og lokale råvarer. Og vigtigst af alt, så spiser alle på samme tid, nemlig kl. 18.15. Der vil være mulighed for at tilkøbe dagens cocktail, som bliver serveret i opholdsstuen eller på terrassen ca. kl. 17.30, og så vil middagsklokken ringe kl. 18.15, hvor alle går til restauranten/spisesalen.

Vi glæder os til se dig 🙂

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her på siden, så du på den måde kan følge med i, hvad der sker på HJORTHs Badehotel.
Du er også meget velkommen til at følge os på de sociale medier.