Lørdag 31. august kl. 14.00 til 16.00 vil der være gratis smagning af Contrattos Aperitif, Bitter & Vermouth rosso. Michel mixer Spritz, Americano og serverer desuden Prosecco fra huset Masuret i Valdobiadene.
Om aftenen kl.18.30 vil der være eksklusiv menu kreeret af køkkenchef Peter Frydkjær specielt til de skønne italienske vine, som Michel præsenter.
5 retters menu:
Prosecco Masuret ”San Boldo”, Valdobbiadene med husets hjemmelavede snacks.
Forret:
Squash – blomst med souffle på hvid fisk og jomfruhummer
Vin: Antonio Caggiano Devon Greco di Tufo, Campania – Italien
Mellemret:
Havtaske med sprød skinke, lun tomatsalat og friske urter fra haven
Vin: Ca dei Frati i Frati, Lugano – Italien
Mellemret 2:
Tatar af rådyr med salater fra Knivholt og sprøde rugbrøds-croutoner af hjemmebag.
Vin: COS Cerasuolo di Vittoria, Sicilien -Italien
Hovedret:
2 x okse: oksehale og mørbrad med nyhøstet grønt fra Knivholt og 2 gange sauce: Borderlaise med røget marv og bearnaise med urter fra haven.
Vin: Bibbiano Vigne Montornello Chianti Gran Selezione, Toscana – Italien
Dessert:
Butterdej med konditorcreme, kærnemælks-is og friske bær
Vin: Florio Ambar Moscato, Sicilien – Italien
Hele molevitten 5 retters menu med snacks , prosecco og vinmenu 1095,-
Uden vin menu 595,-
Ring 9848 7900 for booking